2021 KPSS Sınavı Ne Zaman?


2021 KPSS Sınavı Ne Zaman?

2021 KPSS Sınavı Ne Zaman?

Kamu personeli olmak isteyen adaylar 2021 yılında KPSS sınavının ne zaman yapılacağı hakkında bilgi almak için araştırmalara başvurdu. Son zamanlarda en sık arananlar arasına giren 2021 KPSS sınavı ne zaman sorusu akılları kurcalıyor. Sınava hazırlanan ve girmek isteyen kamu personeli adayları, KPSS sınav başvuru tarihini ve sınavını kaçırmak istemiyor. ÖSYM tarafından her yıl belirli oturumlar şeklinde düzenlenen KPSS sınavı hakkında sınav takvimi bekleniyor. ÖSYM KPSS ile ilgili açıklama yaptı mı? Sınav takvimi hakkında haber var mı? Hepsi haberimizin devamında….

Devlet dairesine yerleşmek isteyen milyonlarca aday KPSS sınavı hakkında son zamanlarda çok araştırma yapıyor. Kamu personeli olmak isteyen birçok aday KPSS sınavının ne zaman olacağı hakkında bilgi almak için nerede ise günlük araştırma yapıyor. Gözler ÖSYM’den gelecek habere çevrildi bekleniyor. 3 oturum olarak düzenlenecek lan KPSS sınavı hakkında ÖSYM tarafından bilgi geldi.

2021 KPSS Sınavı Hakkında ÖSYM Tarafından Verilen Bilgi

KPSS başvuru ve sınav tarihlerini merak eden kamu personeli adayları merak içinde beklerken ÖSYM tarafından bilgi geldi. ÖSYM tarafından resmi sayfasında belirtilen tarihler arasında sınav başvurusu yapan adaylar için Ağustos ayı hedef gösterildi.

3 oturum olarak düzenlenecek olan KPSS sınavı detayları şu şekilde yer alıyor;

2021 A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek -  Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) oturumu 1 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

2021 B Grubu ve Öğretmenlik ( Alan Bilgisi) 7-8 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek.

2021 ÖABT sınavı ise 15 Ağustos tarihinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

2021 KPSS Sınavı Başvuruları Ne Zaman?

KPSS 2021 sınavına girmek isteyen tüm adaylar için başvuru tarihi 28 Mayıs’ta başlayıp, 14 Haziran tarihinde sonlandırılacak.